Impressum

Informacije obaveza prema § 5 e-commerce akt, Član 14. Poslovni kodeks, §63 industrijski zahtevi kod i saopštenje prema § 25 Zakona Media.

 

SonjaIvic

Sonja Ivic

Universitätsstraße 8/4A

1090, Wien, Austrija

Poslovni objekt: Savetovanje

UID broj: 585/3804

Tel .: 06603833390

E-mail: sonjicajovanovic@gmail.com

Član: WKÖ, Landesinnung, itd.

Profesionalno pravo: Dipl. Lebens- und Sozialberatung

Nadzorno tijelo / Trgovinsko tijelo: MA 1020

Naziv posla: Dipl. Lebens- und Sozialberaterin

Država koja dodeljuje: Austrija

Izvor: 

Evropska unija posredovanje

Informacije o rešavanju sporova online: Potrošači imaju mogućnost podnošenja žalbe na mreži rešavanje sporova platformi EU za: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/indek.cfm?event=main.home2.shov&lng=DE. Takođe možete adresirati bilo koju žalbu na gornju e-mail adresu.

Odgovornost za sadržaj ovog veb sajta

Stalno razvijamo sadržaj ove veb stranice i trudimo se da pružimo tačne i najnovije informacije. Nažalost, ne možemo preuzeti nikakvu odgovornost za ispravnost svih sadržaja na ovoj veb stranici, posebno za one koje pružaju treća lica. Ako primetite bilo kakav problematičan ili nezakonit sadržaj, molimo vas da nas kontaktirate odmah, u kontaktu ćete naći kontakt podatke.

Odgovornost za linkove na ovoj veb stranici

Naša veb stranica sadrži linkove na druge veb stranice čiji sadržaj za koji nismo odgovorni. Ako primete nezakonite veze na našoj veb stranici, molimo vas da nas kontaktirate, u kontaktu ćete naći kontakt podatke.

Obaveštenje o autorskom pravu

Svi sadržaji ovog veb sajta (slike, fotografije, tekstovi, video zapisi) podležu autorskim pravima. Ako je potrebno, zakonito ćemo krivično goniti neovlašćenu upotrebu dijelova sadržaja naše stranice.

photo Credits

Slike, fotografije i grafike na ovoj veb stranici su zaštićene autorskim pravima.

Prava slike pripadaju sledećim fotografima i kompanijama:

• Fotograf: Nenad Ivic

• AdSimple.at

 

Zaštita privatnosti

Zaštita privatnosti

Mi smo stvorili ovu izjavu o privatnosti kako da vam objasnim u skladu sa zahtevima Uredbe o zaštiti podataka Evropske unije, koje informacije koje prikupljamo, kako koristimo podatke i šta izbori imate kao posetilac ovog sajta.

Nažalost, to je u prirodi stvari da su ove izjave zvuče vrlo tehnički, ali smo prilikom kreiranja najvažnije stvari pokušao tako jednostavno i jasno nam opisati.

Automatsko skladištenje podataka

Kada posetite veb lokacije danas, određene informacije se automatski kreiraju i čuvaju, uključujući i na ovoj veb lokaciji.

Ako ste posetili naš sajt kao sada, naš veb server automatski čuva (računar na kome je sačuvan ovom sajtu) podataka, kao što su IP adrese uređaja, adrese posećenih podstranice, detalji o vašem brovseru (kao što su Chrome, Firefok, Edge, ...) i datum i vreme. Mi ne koristimo ove podatke i obično nisu, ali ne može isključiti da su ovi podaci prikazuju u prisustvu nezakonitog ponašanja.

Čuvanje ličnih podataka

Lični podaci koje elektronski podnose da nam na ovom sajtu, kao što su ime, e-mail adresu, adresu ili druge lične informacije tokom podnošenja obrasca ili komentare u blogu su nas, zajedno sa vremenom i IP Adresa koja se koristi samo za određenu svrhu, čuva se sigurno i ne otkriva trećim stranama.

Vaše lične podatke koristimo samo za komunikaciju sa onima koji su izričito zatražili kontakt i za rukovanje uslugama i proizvodima ponuđenim na ovoj veb stranici. Mi možemo otkriti vaše lične podatke bez pristanka ne, ali ne može isključiti da su ovi podaci prikazuju u prisustvu nezakonitog ponašanja.

Ako nam pošaljete lične informacije putem e-maila - van ove veb stranice - ne možemo garantovati siguran prenos i zaštitu podataka. Preporučujemo da nikada ne šaljete poverljive podatke putem e-maila.

Vaša prava

U principu, imate prava na informacije, ispravke, brisanje, ograničenje, prenosivost podataka, opoziv i protivljenje. Ako verujete da je obrada vaših podataka protiv zakona o zaštiti podataka krši ili potraživanja za zaštitu podataka su narušena na drugi način na koji način, možete se žaliti nadzornom organu. U Austriji, ovo je Uprava za zaštitu podataka čije veb stranice možete naći na https://vvv.dsb.gv.at/.

 

Kolači

Naš veb sajt koristi HTTP kolačiće za čuvanje podataka specifičnih za korisnika.

Kolačić je kratka podataka paket koji se razmenjuju između internet pretraživača i veb servera za to, ali to je potpuno besmisleno i samo za Veb aplikaciju, tako. Kao online prodavnica dobija značenje, kao što je sadržaj virtualne korpe za kupovinu.

Postoje dve vrste kolačića: (., Kao što je Google Analitics) kolačići su stvorili sa našeg sajta, nezavisne kolačiće kreirane od strane drugih veb sajtova.

Postoje tri kategorije kolačića: strogo neophodno kolačiće na osnovne karakteristike ovog sajta biti sigurni funkcionalne kolačiće za obavljanje sajta i poboljšanje ciljane kolačiće za korisničko iskustvo.

Koristimo kolačiće kako bi naš sajt učinio lakšim za korisnike. Neki kolačići ostaju uskladišteni na uređaju dok ih ne izbrišete. Dozvoljavaju nam da prepoznamo vaš pretraživač prilikom sledeće posjete.

Ako ne želite, možete podesiti vaš pretraživač tako da vas obaveštava o korišćenju kolačića i dozvoli da samo u pojedinačnim slučajevima.

Uvek možete da izbrišete kolačiće koji su već na vašem računaru ili onemogućili kolačiće. Postupak biti drugačiji na vašem pretraživaču, najbolje je da traže smernice u Google sa ključne reči "Delete Cookies Chrome" ili "kolačiće onemogućiti Chrome" u slučaju Chrome pregledača ili zameni reč "Chrome" protiv ime vašeg pretraživača, npr. B. ivica, firefok, safari off.

Ako nas uglavnom ne dozvoljavate da koristimo kolačiće, i. onemogućite ih preko podešavanja pretraživača, neke funkcije i stranice možda neće raditi na očekivani način.

 

Bilten

Ako se pretplatite na naš bilten, podnosite gore navedene lične podatke i dajte nam pravo da Vas kontaktiramo putem e-pošte. Mi podatke koji su pohranjeni u registraciji za bilten koristimo isključivo za naše biltene i ne preuzimamo to.

Ako se odjavite iz biltena - naći ćete link za nju u svakoj novosti na dnu - onda izbrisati sve podatke sačuvane sa pretplatu na biltena.

Politika privatnosti Google analitike

Google Analitics koristimo od Google Inc. (1600 Amphitheater Parkvai Mountain Viev, CA 94043, SAD) kako bi statistički analizirali podatke o posetiocima. Google analitika koristi ciljane kolačiće.

Za više informacija o uslovima korišćenja i privatnosti posetite http://vvv.google.com/analitics/terms/en.html ili https://support.google.com/analitics/ansver/6004245?hl=en.

pseudonimization

Naša briga u smislu DSGVO-a je poboljšanje naše ponude i našeg veb izgleda. Pošto je za nas važna privatnost naših korisnika, korisničke podatke su pseudonimizovane. Obrada podataka vrši se na osnovu zakonskih propisa iz § 96 Abs 3 TKG, kao i vrste 6 EU-DSGVO Abs 1 a) (saglasnost) i / ili f (legitimni interes) DSGVO-a.

 

Deaktiviranje prikupljanja podataka od strane Google analitike

Koristeći programski dodaci za onemogućavanje JavaScript Google analitike (ga.js, analitics.js dc.js) mogu da spreče Google analitiku koristi svoje posetioce podataka sajta.

Možete sprečiti prikupljanje podataka koje generiše kolačić o Vašem korišćenju lokacije na Google-u i obradi ovih podataka od strane Google-a, preuzimanjem pregledača plug-in dostupan na linku i instalirajte: https://tools.google .com / dlpage / gaoptout? hl = sr.

 

Facebook Privaci Polici

Koristimo funkcije Facebook-a, društvene mreže mreže FIrma Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Skuare, Grand Canal Harbour, Dublin 2 Ireland.

Koje funkcije (društveni dodatci) pružaju Facebook mogu se naći na https://developers.facebook.com/docs/plugins/.

Posjetom našeg sajta, informacije se mogu prenijeti na Facebook. Ako imate Facebook nalog, Facebook može povezati te podatke sa vašim ličnim nalogom. Ako to ne želite, molim vas odjavite se sa Facebook-a.

Politika privatnosti, informacije koje Facebook prikuplja i kako ih koriste mogu se naći na https://vvv.facebook.com/polici.php.

 

 

Instagram Privaci Polici

Koristimo Instagram funkcije za socijalno umrežavanje Instagram LLC, 1601 Villov Rd, Menlo Park CA 94025, SAD.

Mi možemo prikazati slike i video snimke sa Embed Embed Instagram funkcijama.

Pozivanjem stranica koje koriste takve funkcije, podaci (IP adresa, podaci pretraživača, datum i vrijeme, kolačići) se prenose na Instagram, čuvaju i ocjenjuju.

Ako imate Instagram nalog i prijavljeni ste, te informacije će biti povezane sa vašim ličnim nalogom i sačuvanim podacima.

Politika privatnosti koja prikuplja informacije o Instagramu i načinu korišćenja može se naći na https://help.instagram.com/155833707900388.